Joo, alotusosa on kökkö. Anteeksi pituus, jatkossa on tulossa pidempiä, mutta tämä osa jäi lyhyeksi koska sims "tilttasi". (virhe sovelluksessa. sovellus suljetaan)  Ps! Kun simit puhuvat he puhuvat puhekielellä
20sshtz.jpg
Herätyskello tikitti nuoren Molly Johnsonin asunnossa. Oli yö, ja Molly oli sikeässä unesa. tik, tok, tik, tok, kuului kellon tikitys. Muuten pienessä kerrostalokämpässä oli hiljaista, jos patterista kuuluvaa kolinaa ei lasketa. Talon lämmitys ei ollut paras mahdollinen jotenka huoneessa oli kaikesta huolimatta aika kylmä. Mutta Mollya se ei haitannut, olihan hänellä untuvapeitto ja pyjama. Simcityn yöt olivatkin yleensä vilpoisia ja hiljaisia sillä suurin osa simeistä oli nukkumassa eikä hillunut kaupungilla. Jokaisen täytyi valmistautua töihin tai kouluun sillä Simcityssa ei pärjännyt ilman rahaa tai koulutusta. Molly oli töissä lelutehtaalla. Hänelläkin alkaisi työt aamulla.
2rr8ocg.jpg
Kun aamu alkoi jo sarastaa, pirisi Mollyn lähes rikkinäinen herätyskello. Molly sammutti kellonsa ja laittoi lampun päälle. Hän harjasi hiuksensa ja käynnisti television.
5uoln5.jpg
"Juuri saamamme tiedon mukaan, pormestarin tytär Viktoria Carrey on kaapattu. Varkaan henkilöllisyydestä tai kaappauksen ajasta ei ole tietoa. "
211ni9d.jpg
Molly ei kuitenkaan ehtinyt jäädä katselemaan uutisia vaan sammutti television vaatteet vaihdettuaan. Hänen täytyisi mennä töihin sillä vuokrakin täytyi maksaa eikä 18 vuotiaalla naisella olisi siihen mitenkään varaa ilman työpaikkaa. Nyttenkin Molly joutui käyttämään yli puolet palkastaan vuokraan ja ruokaan. Taskuun jäi rahaa todella vähän.
21o3tyg.jpg
Pukuhuoneessa Molly katseli työtovereitaan Marieta ja Julya. July oli vasta 16, mutta hän olikin vain harjoittelija. Marie oli tumma kaunokainen ja hän oli ruhtinaalliset 23 vuotta. Suurin osa työntekijöistä ei ollut vielä tullut mutta se oli vain hyvä.
" Pitäis pyytää pomoo korjaa tää ovi. Tää on hankala saada kii." Marie valitti joka kerta. Julya nolostutti odottaa Mollya ja Marieta sillä hän oli saanut jo paljon huomautuksia.
28sx91g.jpg
Kun Marie oli vihdoin saanut kaapin oven kiinni, pääsi Molly töihin. Hänen työnsä oli tylsää ja erittäin pitkävetistä. Julyakin pitkästytti jokapäiväinen seisominen.
"Apua! Apua! Onko siellä ketään?" kuului vaimea ja toivoton ääni. Huuto kuului nipin napin, joskin puheesta erottui selvästi miehen äänensävy.
" Kuka huutaa?" Molly kysyi Julyltä.
"Emmää tiiä. Mitä välii muka sil on?" July vastasi ja tuijotti liukuhihnaa.
23vpy.jpg
Julyn käytöksestä huolimatta, Molly lähti käytävää eteenpäin kunnes tuli kulman kohdalle.
" Mitäh?" Molly kuiskasi itsekseen kun näki mitä hänen edesänsä oli.
2pq545e.jpg
Hänen edessään seisoi tumma ja iso kivinen ovi. Molly käveli ovea kohti välittämättä mitä sen toisella puolella oli.

Joo olihan se aika kamalaa. Tuosta tokavikasta kuvasta... Nuo seinät ovat oikeasti samanväriset, mutta katsos tuo keltainen on pelkää valostusta tai siis jos joku tajuaa ^^'  Kommentti on toivottua! Ainiin, kysy vaan rohkeasti jos haluat että linkitän :) En pure.